Hvalpe...

Når jeg har hvalpe og jeg bliver kontaktet af hvalpekøbere, er det vigtigt for mig at vi med det samme har en god dialog.

Det vil være muligt at blive skrevet op til en hvalp, og fra hvalpene er 3 uger gamle vil det efter aftale være muligt at komme på besøg.

Det at blive opskrevet til en hvalp er ikke ens betydende med at man får mulighed for at købe en af hvalpene.

Jeg lægger ved valg af hvalpekøber meget vægt på at vi har en god dialog, at vores kemi passer sammen.

Opdrætter forbeholder sig ret til at fravælge mulige hvalpekøbere.

 

Hvalpene sælges med DKK stambog samt registrering i Dansk Hunderegister.

Sådan bor og opvokser hvalpene

Når jeg har hvalpe, vil de blive født og vokse op indenfor med famillien omkring sig. Her vil de blive godt socialiseret med hverdags lyde og besøg af mine børnebørn samt gode venner.

Hvalpene vil løbende blive introduceret til forskellige ting, herunder at få flere sanse oplevelser så som at gå på forskelligt underlag, blive introduceret til forskellige lyde og lugte m.m.

Hvalpene vil herudover komme ud og køre bilture, komme på besøg hos dyrlægen, komme udenfor i haven og lege samt øve renlighed.

Hvalpen vil også blive introduceret til at komme på trimmebord og blive børstet, vise tænder, få klippet negle og blive soigneret i al almindelighed.

Jeg børster tænder på mine hunde og hvalpene vil ligeledes blive introduceret til tandbørstning når de får tænder. Jeg bruger en "alo vera"  tandpasta som jeg køber hos dyretandlægen Jens i Måløv.

Det er meget vigtigt for mig, at hvalpene lever og bor sammen med familien, så de vil helt automatisk bliver en del heraf.